Bazalka & Zelené koření

Bazalka & zelené koření je jako stvořené na letní slunečné dny! Tato jedinečná příchuť vznikla při tvorbě menu v italské restauraci, kde bylo potřeba doplnit jídlo chutným a svěžím nápojem.

Sběr

Každoročně sbíráme bazalku na naší oblíbené farmě FD FLORA v Trenčínské Teplé. Díky poctivé práci skvělých žen na farmě se v našem produktu nacházejí bylinky, které nejsou chemicky ošetřeny. 

Zpracování

Po poctivém sběru přichází poctivá práce u nás na výrobně. Podstatou naší výroby je macerace - louhování za studena. Díky tomuto jedinečnému způsobu dokážeme zachovat maximální nutriční hodnotu a autentickou chuť. V závislosti na druhu sirupu trvá macerace několik dní až několik týdnů.

Recepty

Díky čerstvé bazalce a upraženému zelenému koření má sirup unikátní chuť. Bazalku & Zelené koření nejčastěji podáváme s ledem, čerstvou bazalkou a citronovou šťávou. V alko verzích doporučujeme 3 verze: gin s citronovou šťávou, rum s citronovou a ananasovou šťávou a nebo prosecco s čerstvými jahodami. Detailní recepty najdete přímo pod příchutí na našem eshopu. 

La Paloma 

1,5 cl Bazalka & Zelené koření 

4 cl whisky 

2 cl gin 

0,5 cl borovicový ocet 

garnish - květ

metoda - shake

Rumpel

2 cl Bazalka & Zelené koření

6 cl rum

1 cl citronová šťáva

4 cl ananasová šťáva

4 listy thajské bazalky

garnish - ananas, thajská bazalka

metóda - stirr

Rumpel #2

2 cl Bazalka & Zelené koření

5 cl gin

1 cl citronová šťáva

soda 

garnish - bazalka, černé olivy

metoda - stirr

Herbert Czechia, s.r.o, Žirovnická 3133/6, Praha 106 00, 775 595 045, info@herbertsirupy.cz
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info